14 de junio de 2008

UN BATUT PER A CADA MOMENT




PER PROTEGIR LA PELL I ELS ULLS DEL SOL

Batut de pastanaga, poma, taronja i suc d’àloe vera:
100ml de suc de pastanaga
100ml de suc de poma
50ml de suc de taronja
6 cullerades de suc d’àloe vera

Còctel de pastanaga, espirulina i cilantre:
200ml de suc de pastanaga
Una mica de cilantre fresc picat
2 comprimits d’espirulina triturats
Unes gotes de llima
Pebre negre

Suc de tomàquet amb àloe
200ml de suc de tomàquet
6 cullerades soperes d’àloe vera
Pebre negre i sal marina


PER MILLORAR LA CIRCULACIÓ



Batut d’avajoneres, poma, açai amb melassa d’arròs
100ml de suc d’avajonera
100ml de suc de poma
30ml de suc d’açai
1 culleradeta de melassa d’arròs

Batut de maduixots, magrana i noni
100ml de suc de maduixots
100ml de suc de magrana
30ml de suc de noni

No hay comentarios: