16 de marzo de 2008

Polenta amb shitake i pastanaga

Ingredients:
  • 1 vas de polenta (sèmola de blat de moro) (2 vasos d'aigua)
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 6 shitakes (remullats en aigua durant 30 minuts)
  • oli, sal


Preparació: Sofregir la ceba. Quan estigui daurada afegirem la pastanga tallada a daus i ho deixarem que es vagi coent. Anirem afegint aigua i desprès els shitake prèviament hidratats. Ho deixarem coure fins que la pastanaga estigui feta. Mentrestant, escalfarem l'aigua i quan aquesta bulli incorporarem la sèmola de blat de moro. Barrejarem durant 5 minuts per evitar que quedin grumolls. Finalment, incorporarem les verdures a la sèmola i ho posarem en un motlle rectangular. Ho deixarem refredar. Es pot servir acompanyat d'alguna salsa o com aperitiu.

1 comentario:

MidnightAllDay dijo...

Quina salsa suggereixes, Jordina?